Elektrische haard omgeving Hoofddorp

Bent u in Hoofddorp op zoek naar een elektrische haard? Kom dan eerst naar Almere, op een kleine half uurtje rijden van omgeving Hoofddorp.
Sfeerhaardenexpert.nl is een landelijk opererende haardenzaak met een grote showroom. Deze haardenexpert is gespecialiseerd in afvoerloze sfeerhaarden zoals elektrische haarden, bio ethanol en waterdamp haarden.

Met meer dan 75+ sfeerhaarden op voorraad en vele inbouw- en inzethaarden in de showroom kunt u direct een juiste keus maken. The one stop shop. En... u kunt uw bestelde haard ook direct meenemen of online bestellen en afhalen in onze showroom. Past de elektrische haard niet in uw auto, dan bezorgen we deze graag bij u thuis. U bent van harte welkom. U vindt hier de mooiste haardjes in het land.

! Wij adviseren altijd om éérst de sfeerhaard in het echt te bekijken. Koop geen haard van een video of foto afbeelding. De vlammen zijn altijd anders in werkelijkheid. Proef de ambiance van elektrisch vuur in onze showroom. Onze vakkundige verkopers geven u graag deskundig advies.
Bekijk hier de openingstijden.

 

electrische vuren toonzaal Alkmaar Amsterdam Amstelveen Nederland

Cinewall sfeerhaard & TV

Steeds meer consumenten kopen een duurzame elektrische haard. Dat is ook logisch, want een gashaard of gaskachel is op dit moment een heel slechte investering met de onzekerheid van Poetin en Rusland. Aardgas en propaangas zijn ontzettend duur. Datzelfde geldt voor een houtkachel, deze haarden worden op termijn verboden i.v.m. de fijnstof uitstoot. De energietransitie, dus alles op elektriciteit, gaat in een nog hoger tempo versnellen. Een elektrisch vuur sluit perfect aan bij die wens is ook nog eens ontzettend zuinig met stroom.

U kunt bij ons terecht voor diverse elektrische sfeerhaarden voor naast of onder uw televisie. Ruime keuze in front haarden, panorama haarden, driezijdige haarden en allemaal direct uit voorraad leverbaar. Bezorging in Hoofddorp binnen enkele dagen, maar u kunt uw haard ook afhalen in Almere of Sneek.

Een Cinewall haard koop je niet zomaar ergens online, nee, die koop je bij de Expert in elektrische haarden. U wilt geen call-center medewerker die uh-uh op je vraag antwoordt of nooit terugbelt. Sfeerhaardenexpert.nl biedt u de beste prijs én service aan huis. Bij andere online verkopers moet je vaak de haard zelf uitbouwen en terugbrengen als er iets defect is. Tja, hoe ga je dat doen en wat een gedoe. Sfeerhaardenexpert komt bij u thuis in Hoofddorp, 'repair on site' noemen we dat.